Aquest cap de
setmana, el Pinell de Brai ha esdevingut un dels punts de trobada més
importants de la cultura dels vins naturals. Més de 70 cellers, vinguts d’arreu
del món, han participat a la 3a edició de l’H2O Vegetal. El més característic
de tots aquests productors és la elaboració de productes sense additius, sulfits,
ni filtrats. Processos de producció amb completa sintonia amb la natura. Un
dels organitzadors de l’H2o Vegetal ha estat Laureano Serres, productor local
de vi natural. Aquest fet ha apropat aquesta trobada a la Terra Alta, concretament
al Pinell de Brai.
diumenge, 6 de juliol del 2014
Terra, natura i vi. III edició de l’H2O Vegetal al Pinell de Brai
Etiquetes de comentaris:
Celler,
Ebre,
El pinell de Brai,
Festa popular,
Garnatxa,
Producte local,
salut,
Terra Alta,
Terres de l'Ebre,
Vi
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Gracies a tots i a totes els qui ho heu fet posible, ha set BRUTAL !!!
ResponElimina